tentviering tijdens sukerbietenfeest

De voorgangers van deze viering zijn dominee Kees Benard en pastor Gerard Noordink. Het is een viering die laagdrempelig is en waar veel mensen op af komen. We weten ondertussen van de laatste jaren dat de voorgangers een sketch doen om het onderwerp van de viering op humoristische wijze uit te beelden. We zullen ons dit jaar ook weer laten verrassen, want een sketch komt er weer in. Het muzikale deel wordt dit jaar verzorgd door Muziekvereniging Polyhymnia en het duo Elien Meijer en Raymon Arnold.

Kinderen hebben voor de vakantie al een gezellige knutselmiddag gehad aansluitend bij het thema, alles wat zij geknutseld hebben, zal tijdens de viering voor in de tent staan. Na de dienst is er gezamenlijk koffiedrinken.

U bent van harte welkom om deze viering te gaan meemaken.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.