stralende start van het sukerbietenfeest in lemelerveld

Hoewel het bij het opstellen van de kramen wat miezerde, begon de rommelmarkt droog en onder een stralend zonnetje. Daarna begon ook de braderie en trokken vele Lemelervelders en anderen langs de kleedjes en kramen om leuke spullen voor een leuke prijs op de kop te tikken. Tegen een uur of drie bewogen velen zich, langs de dahliapontons in het kanaal, richting het totaal opnieuw ingerichte evenemententerrein om de Ludieke Veiling bij te wonen. Deze veiling met prachtige kavels en ook vaak een knipoog hield menigeen tot het begin van de avond in de tent. Kaarten de de Zwarte Cross met een bult bier, een slipcursus, knuffelen met Alpalca’s; het kwam allemaal aan bod.

Daarnaast waren er ook ludieke kavels. Met nog vier dagen Sukerbietenfeest voor de boeg, is het ook de komende dagen goed vertoeven in Lemelerveld. Op donderdag staan onder andere de kindermorgen, het Lenferink Droomfeest voor mensen met een beperking en de Buurten Zeskamp op het programma.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.