stoppelhaene en ehbo zorgen samen voor de veiligheid

EHBO kader instructeur Evelien Neurink heeft de afgelopen maanden drie groepen vrijwilligers die actief zijn bij de opbouw van het evenementen terrein opgeleid. Alle opgeleiden zijn gecertificeerd om te reanimeren en om de AED te bedienen. Daarnaast durven zij een slachtoffer aan te spreken en zijn zij in staat kleine letsels te behandelen. Mocht er onverhoopt tijdens de opbouw werkzaamheden wat gebeuren, dan kunnen zij zelf de eerste handelingen verrichten. Evelien Neurink kijkt met veel plezier op de gegeven cursussen terug. ‘Het waren stuk voor stuk gedreven en gezellige cursisten. Ze wilde echt weten wat ze konden doen bij de verschillende soorten letsel die konden optreden bij de voorbereidingen; vallen van hoogte of elektrische schokken bijvoorbeeld.’

Stoppelhaene investeert volop in een gezellig en veilig evenement, zowel vooraf, tijdens als na afloop. De deelnemers hopen dat ze het geleerde zo min mogelijk in de praktijk hoeven te gebruiken, maar realiseren zich dat de extra stap die ze nu gezet hebben, zowel op het evenementen terrein, thuis als op het werk een toegevoegde waarde heeft.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.