sprookjesachtige heidewandeling over de holterberg

Ontdek tijdens deze leuke kinderwandeltocht het verhaal achter de paarse loper. Een gids neemt je mee over de heide en vertelt wat er allemaal te zien is. En misschien kom je nog wel de lakei van de Heidekoning tegen die een spannend sprookje vertelt. De sprookjesachtige heidewandeling is speciaal voor gezinnen met kleine kinderen.

Een natuurgids neemt je mee over de heide en vertelt onderweg van alles over de natuur, over de heide en over de vlinders die op de bloeiende paarse heide af komen. Onderweg ontmoeten de kinderen de lakei van de Heidekoning. Hij is op zoek naar een vlinder op een zwerfkei en vertelt waarom.

De wandeling is speciaal voor gezinnen met jonge kinderen vanaf 4 jaar. Aanmelding is niet nodig. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd van € 2,00 voor kinderen vanaf 3 jaar. Ouders kunnen gratis mee. Er wordt gestart vanaf het Ntuurmuseum Holterberg aan de Holterbergweg 12 in Holten. De wandeling wordt ook op andere dagen en andere locaties gehouden.

Kijk voor meer informatie op staging2.museumholterberg.nl en staging2.paarseloper.nl