spetterend programma tijdens sukerbietenfeest in lemelerveld

In het najaar 2017 is er gebrainstormd over het Sukerbietenfeest. Tal van ideeën zijn de revue gepasseerd om het feest nog leuker te maken. In het dorp is er meer versiering te zien en de dahlia is teruggekeerd. Dit jaar is er een opening op woensdagmiddag, het terrein is anders ingedeeld en het programma in het dorp is op zaterdag uitgebreid.

Karten
Het Kroonplein is op zaterdag onder andere het domein van het Vekoma Sukerstreet Karten. En ja, het is precies wat u denk dat het is. Vanaf 11.00 uur is de baan geopend om een rondetijd neer te zetten. Er zijn jeugdkarts voor kids van 11 t/m 15 jaar en er zijn karts voor 16 jaar en ouder. Dus pa en zoon of dochter en mams kunnen gelijktijdig in de baan. En natuurlijk is het meedoen met de Vekoma Sukerstreet Karten zonder kosten. Het past precies in een zaterdag vermaak in Lemelerveld.

Muziek
Op donderdag treedt Martin Dams op tijdens het droomfeest. Die avond is er feest met Great Piano’s. Op vrijdag wordt er weer massale belangstelling verwacht bij het optreden van Mental Theo en Barking Bruce. Op zaterdag staan Feestnation & Tricklebolt op de planken. Verder zijn er shantykoren en dj’s. Op zondag wordt om 16.30 uur de artiest verwacht.

Gratis entree
Nieuw is dat de entree de hele week gratis is. De breekmunten kosten € 2,25 per stuk. Een beker koffie is een halve munt. Overgebleven munten zijn volgend jaar niet meer geldig en kunnen tot een half uur na het sluiten van de tap op zondag worden ingeleverd.

Meer informatie is ook te lezen op staging2.feestweeklemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.