Home / archiefcentraal / schooier rooft spaarpotje leeg in schoonheten

schooier rooft spaarpotje leeg in schoonheten

De bewoonster van het bijbehorende huis reageert op Facebook furieus. Ze schrijft: “Welke gvd schooier pikt het lege geldkistje die vast zat gemonteerd aan de stoel voor de verkoop van Tygo zijn eitjes…. en een doos eitjes.” Tygo is de zoon van de bewoonster.

Ze schrijft verder: “Staat notabene bij dat het voor de spaarpot is van een kind. Wat lopen er toch grote schooiers rond. Het is maar goed dat ik niet weet wie je bent. Vandaag wel vaak gedacht aan mijn lieve pa die altijd zei; die moest met een ende holt een klap in de nek kriegen.”

De bewoonster gaat bij de politie melding doen van de diefstal.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.