Home / archiefcentraal / roparunteam run2day haalt ruim twintig duizend euro op

roparunteam run2day haalt ruim twintig duizend euro op

Het geld komt via Stichting Roparun ten goede aan allerlei landelijke doelen die zich ten doel stellen het leven van kankerpatiënten en hun naasten te vergemakkelijken. Zo zijn in het verleden al donaties gedaan aan bijvoorbeeld Isala Ziekenhuis, hospice Zwolle, hospice Raalte en palliatief Netwerk Vechtdal.

Er hebben in 2018 ruim 300 teams deelgenomen met een gezamenlijke opbrengst van ruim 5,1 miljoen euro. Team Run2Day Zwolle zal ook in 2019 weer aan de start verschijnen. De voorbereidingen zullen medio september weer starten. Wie geintersseerd is om mee te doen kan contact opnemen via roparunteamrun2dayzwolle@gmail.com.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.