rohda raalte organiseert 39e editie ge nijboer toernooi

De toernooi-commissie is bijzonder blij dat zich ieder jaar opnieuw zoveel jeugdteams aanmelden om deel te nemen aan dit evenement. Dit jaar zijn ruim 1.000 jeugdige voetballers actief op de velden van Rohda Raalte.

Tijdens het jaarlijkse Gé Nijboertoernooi is er een nieuw element aanwezig, namelijk de Oranje Experience. Op zaterdag 1 september zal er op het sportpark een ruimte zijn waar de Oranjebeleving te ervaren is. Middels Virtual Reality (VR brillen) krijg je toegang tot de kleedkamer van de Oranje Leeuwinnen en kun je je wanen in de periode van het Europees Kampioenschap. Daarnaast kan meegedaan worden aan een quiz over de Oranjedames en kan de gewonnen beker bewonderd worden. Klaar met kijken? Dan kan er een parcours afgelegd worden waar de skills getest kunnen worden.

Wat niet nieuw is, is dat het publiek van harte welkom is om op zaterdag (de hele dag) of op zondagochtend een kijkje te komen nemen op het toernooi. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de steun en inzet van een grote groep vrijwilligers, van wie velen al jarenlang actief betrokken zijn bij de organisatie van dit toernooi. Het digitale programmaboekje is hier te vinden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.