Home / archiefcentraal / rohda maakt zich op voor eerste oefenduels

rohda maakt zich op voor eerste oefenduels

Komende zaterdag staat om 14.30 uur de eerste oefenpot op het programma. Op het eigen Tijenraan is FC Zutphen de tegenstander, een ploeg die uitkomt in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een week later komt SVZW uit Wierden op bezoek, waarna op dinsdag 28 augustus een uitwedstrijd tegen Hulzense Boys volgt.

Op zondagen 2, 9 en 16 september speelt Rohda Raalte bekerwedstrijden tegen achtereenvolgens Warnsveldse Boys, Lemelerveld en Schalkhaar. De eerste competitiewedstrijd volgt op zondag 23 september. Wie dan de tegenstander is, is nog niet bekend. Komende vrijdag publiceert de KNVB het speelschema.

[poll id=274]

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.