rohda en heino kennen speelschema derbys in december en april

Beide ploegen trappen de competitie af met een uitduel op zondag 23 september. Heino gaat op bezoek bij FC Winterswijk en Rohda Raalte reist af naar BVC’12. Op de laatste speeldag, zondag 26 mei, staan de duels Heino – Longa’30 en BWO – Rohda Raalte op het programma.

Ook voor de lagere competities is het speelschema bekend. Overwetering (2J) begint met een thuiswedstrijd tegen Vogido, terwijl Heeten (3B) begint met een thuisduel tegen Albatross. Wijhe’92 (3B) ontvangt op de eerste speeldag Activia.

In de Vierde Klasse G zitten dit jaar de meeste Sallandse ploegen. Op de eerste speelronde staan op het programma: Holten – Lettele, GFC – Haarle, Broekland – Hector en Raalte – Nieuw Heeten.

SDOL en Wesepe (5G) treffen elkaar gelijk op de eerste speeldag. In diezelfde competitie trapt Marienheem af met een uitwedstrijd tegen Go Ahead Deventer. Alle bovenstaande duels staan gepland op zondag 23 september.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.