rockin all over den nul klaar voor eerste outdoor editie

Het feestje begint een dag eerder al. Vrijdagavond vindt de Pre-Party plaats bij het Little River Café in Wijhe. Bij uitstek een plek om ontspannen te genieten van zon, ruimte, water en met zorg voorbereide hapjes, maaltijden en dranken. Onder het genot van allerlei heerlijkheden, een fenomenaal uitzicht en een adembenemende zonsondergang kun je vanaf 15.00 uur genieten van live muziek.

FlowMo & Eddyoffline – flowmo & eddyoffline nemen de bezoekers mee op reis terug naar de jaren 60 en 70. Tussen 15.00 en 17.00 uur spelen ze covers uit die tijd, op eigen wijze gehuld in een jasje van Blues. De rest van de avond volgt live muziek van doorgewinterde muzikanten, die menig liefhebber van live muziek al eens eerder heeft zien spelen. De entree voor de pre-party is gratis.

Op zaterdag gaat het echt los BijRipperda in Den Nul. Vanaf 18.00 uur verschijnen diverse top acts op het podium. De line-up bestaat uit: Mr.Boogie Woogie’s Fats Domino Tribute, Steve Conte NYC [USA], AJ Plug, New Orleans Vintage Voodoo Duo, Roel Spanjers, Jeroen JJ Goossens en de Tom Veltien Band.

Tickets kosten 12,50 euro via staging2.bijripperda.nl of een van de voorverkoopadressen. Aan de kass kost een kaartje 15 euro.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.