rick marius

Maar Marius is nu al twee keer naar beneden gelazerd. Twee keer beste Tesa. En dat terwijl de kalender maar 385 gram weegt en ik de wc-tegeltjes echt goed ontvet heb. Dat lijkt me geen goede reclame voor de Tesa zelfklevende haken met powerstrips. Maximaal één kilo draagkracht mijn neus!

Eigenlijk wist ik ook wel dat het niet zou werken. Ze zijn namelijk van hetzelfde laken een pak als die zuignapjes voor de badkamer. Als je daar ’s avonds je handdoek aan hangt, weet je gewoon dat ie ’s ochtends op de grond ligt. Bij een washandje trouwens ook.

En weet je wat nog het ergste is Tesa. Wat moet ik nu met die kuthaakjes? Er zitten er drie in een verpakking, maar als ik ermee terugga naar de bouwmarkt sta ik weer voor lul. Ik heb daar laatst vijftig meter tuinslang terugbracht en toen werden ze al boos omdat ik die niet netjes opgerold had. Ze zien me aankomen met drie zelfklevende haakjes in een opengescheurde verpakking.

Dus Tesa, ik word er eigenlijk gewoon een beetje boos van. Ik koop met de beste bedoelingen jullie product en het blijkt een flauwekulproduct te zijn. Drie prulhaakjes voor € 6,95. Ik laat Marius echt niet voor een derde keer naast de wc-borstel op de grond kletteren. De grote vraag is dus: wat nu?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.