relax to the max houdt vakantiegevoel langer vast

Tijdens ‘Relax to the max’ kunnen mensen genieten van een klankbad met Tibetaanse klankschalen, verdiepende meditaties en pure ademkracht. Het resultaat is ontspannend, verdiepend en helend. Stress wordt op een zachte manier opgeruimd en het vakantiegevoel komt weer boven.

De dag wordt verzorgd door Helga Bonsink en Martijn de Kreek van Hoi en Gerri Hansman van Adempauze Studio en is toegankelijk voor iedereen. Ervaring is niet nodig. Tussendoor is er gelegenheid om vragen te stellen en inspiratie op te doen. Ook wordt er een eenvoudige lunch geserveerd.

Er is een beperkt aantal plaatsen. Wie het programma wil zien of zich wil aanmelden, kan kijken op staging2.hoi.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.