presentatie over incontinentie in dorpshuus

Incontinentie is het niet kunnen ophouden van urine en/of ontlasting. Het is een gevolg van een probleem van de bekkenbodem en heeft grote invloed op het functioneren van ‘de oudere’, zowel fysiek, mentaal als sociaal. Bekend is dat met de juiste informatie over de aandoening en gerichte behandeling de klachten kunnen verminderen en de kwaliteit van leven verbetert. Onder het genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers, presenteert Roelien haar onderzoeksresultaten. De bezoekers krijgen ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Roelien heeft naar aanleiding van haar onderzoek de informatiefolder ‘Ouderen en Incontinentie’ samengesteld. De bezoekers krijgen die na afloop mee. Aanvang is om 14.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.