pec zwolle speler darryl lachman in voorselectie curacao

De Curaçaose voetbalbond FFK neemt als zelfstandig lid van FIFA en CONCACAF deel aan internationale FIFA en CONCACAF-toernooien. Curaçao, winnaar van de Caribbean Cup 2017, heeft zich ook goed gemanifesteerd op de Gold Cup in de USA. Het elftal en de staf bereiden zich nu voor op deelname aan de komende kwalificaties en toernooien in het Caribisch gebied.

Het Curaçaose elftal speelt op 10 september op Curaçao één officiële wedstrijd voor de Nations League tegen Grenada. Op maandag 27 augustus zal bekend worden of Lachman ook bij de definitieve 23-koppige selectie zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.