Home / archiefcentraal / parkinson cafe deventer start nieuw seizoen

parkinson cafe deventer start nieuw seizoen

De bijeenkomst is zoals gewoonlijk van 14.30 uur tot 16.30 uur (met inloop vanaf 14.00 uur) in De Blauwe Zaal van Topzorg- en Revalidatiecentrum PW Janssen, aan de Hermelijn 2 in Deventer-Colmschate. De toegang is gratis en aanmelding is niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met Annie Overmars-Groen, coördinator Parkinson Café Deventer. Zij is bereikbaar via 06-10863396 of info@parkinsoncafedeventer.nl.

Op maandag 1 oktober is er een extra bijeenkomst uitsluitend bedoeld voor partners en mantelzorgers. Deze bijeenkomst zal worden geleid door Parkinson Café medewerkster Inge Bos en mantelzorgconsulent Kelly Bekebrede. Deze middag is van 14.00 uur tot 16.00 uur met inloop vanaf 13.45 uur. Opgave is dan noodzakelijk via e-mail inge.bos@gmail.com. Er zijn voor deze middag nog twee plaatsen beschikbaar.

Lees ook

Repair Café in Dorpshuus

HEINO – Op zaterdag 30 oktober vindt er een Repair Café plaats in het Dorpshuus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.