opfriscursus van vvn bij rohda

In de theorieles wordt aandacht besteed aan de veranderingen in de verkeerswetgeving en wordt op een speelse manier een testje afgenomen. Het praktische gedeelte bestaat uit een rit met een ervaren rijinstructeur in de eigen auto. Het resultaat van deze test heeft geen enkele consequentie voor het rijbewijs. Tijdens het algemene gedeelte kunnen de deelnemers gratis een gehoortest ondergaan, zal de politie zich presenteren, kunnen vragen gesteld kunnen worden over verkeerssituaties en vertelt een apotheker over medicijngebruik in het verkeer. De test vindt plaats bij Rohda Raalte en duurt van 8.00 uur tot 13.00 uur. In totaal kunnen veertig personen meedoen. Deelname aan de cursus kost, dankzij subsidies van de gemeente Raalte en de provincie Overijssel, 10 euro. Opgave is mogelijk van 1 september tot en met 5 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur bij: dhr. H. Oosterlaar, tel: 06-51645118 of dhr. J. Meijer, tel: 0572-354283.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.