Home / archiefcentraal / open dag stamboomonderzoek in wijhe

open dag stamboomonderzoek in wijhe

Lid zijn is niet nodig. Deze dag is zowel geschikt voor mensen die al vergevorderd zijn met een familieonderzoek of er mee willen beginnen. Er kan gezocht worden in diverse historische bronnen die niet via internet toegankelijk zijn. Ook zijn mensen die zelf over historisch materiaal beschikken welkom. Door dit te laten inscannen kan er een bijdrage geleverd worden aan het archief. De open dagen genealogie zijn elke tweede zaterdag van de maand, van september tot en met april.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.