Home / archiefcentraal / nieuwe poging voor ballonfestijn averboys

nieuwe poging voor ballonfestijn averboys

Door het uitstel en de vakantieperiode zijn nog enkele plekken beschikbaar, maar snel reageren is gewenst. Wie zichzelf of iemand anders een bijzondere ervaring cadeau wil doen, kan tot uiterlijkzondag 5 augustus contact opnemen met organisator Gait Groot Beumer via 06-20590124 of ggrootbeumer@gmail.com.

In tegenstelling tot juni begint het Ballonfestijn nu om 18.30 uur omdat de duisternis eerder invalt. Het evenement is gratis toegankelijk en wordt aan elkaar gepraat door Johnny Nijenhuis. Naast de vijf opstijgende ballonnen kan het publiek ook genieten van een ballon in de vorm van een heftruck die helaas aan de grond blijft.

Lees ook

Grote Rohda Loterij levert bijna 15.000 euro op

RAALTE – Rohda Raalte heeft de prijzen van de Grote Rohda Loterij uitgereikt. Al met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.