nieuwe ondernemersprijs voor regio zwolle

De regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Om deze beweging te versnellen, gaat DORZ de award uitreiken.

Bedrijven uit de regio Zwolle kunnen zich tot 17 september zelf nomineren of genomineerd worden. De jury beoordeelt alle inzendingen en kiest zes bedrijven die zich op 10 oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, presenteren. Na een bedrijfsbezoek reikt gedeputeerde Annemieke Traag de Circulair Ondernemen Award uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle.

Bedrijven kunnen tot meedoen aan de competitie via staging2.circulairondernemen.nl/regiozwolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.