Home / archiefcentraal / nieuwe ondernemersprijs voor regio zwolle

nieuwe ondernemersprijs voor regio zwolle

De regio Zwolle wil vooroplopen in de transitie naar een circulaire economie waarin verspilling van materialen en grondstoffen wordt voorkomen en menselijke inzet wordt vergroot. Om deze beweging te versnellen, gaat DORZ de award uitreiken.

Bedrijven uit de regio Zwolle kunnen zich tot 17 september zelf nomineren of genomineerd worden. De jury beoordeelt alle inzendingen en kiest zes bedrijven die zich op 10 oktober, tijdens de Dag van de Duurzaamheid, presenteren. Na een bedrijfsbezoek reikt gedeputeerde Annemieke Traag de Circulair Ondernemen Award uit tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van VNO-NCW en MKB Regio Zwolle.

Bedrijven kunnen tot meedoen aan de competitie via www.circulairondernemen.nl/regiozwolle

Lees ook

Krommeloop Schiet Toernooi van de Treffer

HEINO – Schietvereniging de Treffer in Heino houdt van 15 oktober tot en met 19 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.