Home / archiefcentraal / nieuwe fietsclub in luttenberg

nieuwe fietsclub in luttenberg

Aangezien de club laagdrempelig wil zijn, hanteren de initiatiefnemers een gemiddelde snelheid van 28 kilometer per uur. Plezier staat centraal. Vertrek is telkens om 9.30 uur bij Elckerlyc. Aanmelding via de app Fietsclub Elckerlyc 06-24779207 of kom gewoon naar Elckerlyc. Na drie maand wordt er geëvalueerd of er voldoende draagvlak is. Bij tien of meer deelnemers wordt de groep gesplitst.

Fietsclub Elckerlyc is een initiatief van het comité: ‘Zo nu en dan’. Het comité heeft op dit moment nog twee openstaande vacatures: route-uitzetter en manusje van alles. Het comité vergadert niet en overlegt alleen tijdens het fietsen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.