nieuw seizoen van start voor sallands vrouwenkoor

Het Sallands Vrouwenkoor staat zaterdag 1 september met een kraam op de Diekmarkt in Wijhe. Bezoekers kunnen meedoen met het noten raden. Ook zijn er mooie spullen te koop. Op woensdag 5 september houdt het Sallands Vrouwenkoor de jaarlijkse krentenbollenactie. De dames gaan de bekende krentenbollen, door bakker Jolink gebakken, huis aan huis verkopen. Door het kopen van krentenbollen kunt u het koor enorm steunen.

Na de zomerstop start het Sallands Vrouwenkoor donderdag 6 september weer met de repetities. Het koor gaat direct actief aan het repeteren. De dames nemen deel aan de Muziekestafette op zaterdagmiddag 6 oktober in de Nicolaaskerk in Heino. Daarnaast viert het koor in 2019 haar 40 jarig bestaan.

Het koor is altijd op zoek naar nieuwe leden. Ze biedt een uitgebreid repertoire. Door de diversiteit aan liederen is er voor ieder lid altijd wel een programma. Het SVK wordt begeleid door dirigent Joan Jonkman. Belangstellenden kunnen op een donderdagavond komen kijken en meedoen. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur in het Langhuus aann de Langstraat in Wijhe.

Neem voor meer informatie contact op met secretaris A. Thoben via 0570-524299 of ga naar staging2.sallandsvrouwenkoor.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.