Home / archiefcentraal / natuurmuseum holterberg maakt zich op voor holtense heidemars 2 0

natuurmuseum holterberg maakt zich op voor holtense heidemars 2 0

De Heidemars kende een lange traditie in wandeldorp Holten. Begin jaren zeventig van de vorige eeuw kwam plotseling een eind aan de mars. De tijd van de wandelverenigingen die al zingend, keurig in het gelid en in clubtenue door Holten en over de heidevelden van de Holterberg trokken, was voorbij. Maar de wandelaars zelf zijn altijd gebleven en komen nog graag naar de berg.

In augustus, met de geurende heide in bloei, is het nog meer genieten. De gidsen van het museum hebben een mooie wandeling uitgezet die individueel gelopen moet worden. Wie weet is de Heidemars van vijfentwintig augustus het begin van een nieuwe traditie. Kosten voor deelname zijn € 2,50 p.p.

Kijk voor meer informatie op www.museumholterberg.nl

Lees ook

Waterschap geeft minder uit door corona en droogte

ZWOLLE – Waterschap Drents Overijsselse Delta (WDODelta) gaf vorig jaar bijna zeven miljoen euro minder …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.