nacht van de vleermuis op de sprengenberg

Vleermuizen spotten in het donker
De avond start met een korte presentatie over deze bijzondere dieren, daarna wordt er gezocht naar vleermuizen. In de schemering kun je vleermuizen zien vliegen, jagend op insecten. De boswachter kan je er onderweg alles over vertellen en met de batdetector zorgt hij ervoor dat je deze geheimzinnige dieren ook in het donker kunt spotten. Hoe donker het ook is, je hoort ze vliegen!

Nacht van de vleermuis
 In het weekend van 25 en 26 augustus worden in heel Nederland, voor jong en oud, vleermuisactiviteiten georganiseerd. Kijk voor meer informatie op de website van nacht van de vleermuis. Niet beschikbaar op 25 augustus? Omdat deze excursie vorig jaar snel vol was, worden er dit jaar twee vleermuizenexcursies georganiseerd. Mocht je op 25 augustus niet kunnen, sluit dan aan op 1 september.

Reserveren en startpunt
De excursie start bij de Informatieschuur op Erve De Pas aan de Molenweg 2 in Haarle. Er kan een beperkt aantal deelnemers mee. Koop daarom je ticket van tevoren online op staging2.natuurmonumenten.nl/agenda 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.