Home / archiefcentraal / n35 media en eyecatcher communicatie gaan samen verder

n35 media en eyecatcher communicatie gaan samen verder

De fusie is bekend gemaakt tijdens de verkiezing Ondernemer van het Jaar in Heino, afgelopen donderdag tijdens de Pompdagen. Daar was N35 Media één van de drie genomineerden, zelfs voor het tweede jaar op rij. Hoewel de onderscheiding naar Seine Wonen ging, zegt dat zeker iets over de status van N35 Media. 

Eigenaar Martijn Jansman en Rudi Buitenkamp van Eyecatcher Communicatie zijn oude bekenden. Twintig jaar geleden startte de samenwerking al bij het Weekblad voor Salland waar Jansman als media-adviseur actief was en Buitenkamp de redactie voor zijn rekening nam. Na de fusie gaan de twee verder onder de naam N35 Media BV.

Campagnes
Sinds beiden actief zijn als eigen ondernemer hebben ze vele mooie projecten op hun naam staan, zoals Hoezo Heino (krant en website), Blakend Salland (krant), en speciale uitgaven rond evenementen zoals Pompdagen Heino, Ponyweek Heeten, Tuinexpo Luttenberg en recentelijk dus het Sallands Ondernemers Magazine.

Bladen maken is hun USP, maar ze zijn ook actief met het maken van campagnes (o.a. Gemeentebelangen Raalte tijdens afgelopen gemeenteraadsverkiezingen), ontwerp en ontwikkeling van websites, social media, drukwerk, huisstijlen en media-advies. “We zijn blij met deze stap in de ontwikkeling van ons communicatiebureau. De bedoeling is om het verder te laten groeien op het gebied van (online) communicatie- en marketingadvies”, besluiten Jansman en Buitenkamp.

Lees ook

Lezing in Holstohus over Zwitserse kunstenaarskolonie

OLST – Anjette van de Ven van Bureau KunstVenster verzorgt op maandag 25 oktober een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.