n348 tussen lemelerveld en ommen afgesloten

Door de afsluiting ontstaat verkeershinder. Doorgaand verkeer van Raalte naar Ommen en vice versa is niet mogelijk. Lemelerveld is bereikbaar vanuit de richting Raalte. De aangrenzende parallelwegen tussen Lemelerveld en Ommen zijn gedurende deze periode ook afgesloten voor doorgaand verkeer. Het verkeer wordt omgeleid via diverse omleidingsroutes. Deze routesz zijn te vinden de website van de provincie Overijssel: staging2.overijssel.nl/n348.

Waarom verbetert de provincie de N348?
De provinciale weg N348 tussen Raalte en Ommen is een weg waarop nog teveel ongelukken gebeuren. Samen met de gemeenten Dalfsen, Ommen en Raalte werkt de provincie Overijssel aan de verbetering van de verkeersveiligheid voor fietsers en automobilisten. Er komen onder andere twee tunnels en twee gelijkvloerse aansluitingen met verkeerslichten aan de noord- en zuidkant van Lemelerveld. De centrumaansluiting bij Lemelerveld op de N348 wordt grotendeels afgesloten en vijf onveilige oversteken worden opgeheven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.