mooie demos markt en leuke activiteiten tijdens keltisch festival wijhe

Visrokerij
Bij Keltische sferen hoort natuurlijk vis. Daarom is dit jaar speciaal voor de liefhebbers weer een mooie ambachtelijke visrokerij gevonden. Gerookte zalm ,rode poon makreel ,forel en paling met daarbij gerookte champignons, knoflook ui en tofu. Niets is te gek voor Hans Mobiele Rokerij.

Ook de Keltische Markt laat weer een grote verscheidenheid war koop zien. Zo zijn er de wolproducten van Woolfasion en Wol natuurlijk, Celtic Jewellery and gift door Gladdagh, Nepalese kleiding en sieraden door Pasa Himal en Sherpa oudtdoor, Honingspecialiteiten, mede en bijenwas door de Gouden Moer.

Eten drinken
Op een Keltisch Festival moet ook gegeten en gedronken worden. Er wordt een echte Celtic BBQ verzorgd door Salland Catering, naast de traditionele Ierse High Tea door ‘A Blais ne h Eiram’. Handgemaakte Fudhge en soft Nougats uit Engeland is verkrijgbaar bij Jolei’s Fudgewold.

Muziek en dans
Op het terrein en op het podium zijn o.a. optredens van Lowland Brigade Pipe Band uit Zwolle, Sisters of the Acient Ways en de beroemde Ierse Dansgroep Kyra. Op het podium in de middag staan de bands Daddy ‘O uit Ermelo en The Shannons met ‘Folk and Roll’. Het belooft wederom een mooi festival te worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op staging2.diekdaegen.nl of staging2.keltischfestivalwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.