Home / archiefcentraal / monsterscore voor rohda raalte in eerste oefenduel

monsterscore voor rohda raalte in eerste oefenduel

Na amper 25 minuten spelen leek het erop dat de score nog veel hoger zou uitvallen. Op dat moment stond het namelijk al 4-0 op Sportpark Tijenraan, dankzij treffers van Wesley Hansler (2), Mart Lugtenberg en Lars van Schooten. Een doelpunt van Jesper Harmens zorgde ervoor de ruststand 5-0 was.

In het tweede bedrijf was het iets minder eenzijdig. Na een uur spelen mochten de gasten uit Zutphen de eer redden, waarna Teun Bakhuis namens Rohda de laatste twee treffers voor zijn rekening nam. Volgende week speelt Rohda opnieuw een oefenwedstrijd in eigen huis. Dan komt Hoofdklasser SVZW uit Wierden op bezoek.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.