maak kennis met olster gymvereniging osv95

Zo zullen er op de jaarmarkt in Olst op 15 september om 11.00 en 13.00 uur workshops dans voor verschillende leeftijdsgroepen worden gegeven. De vereniging is te vinden in de Wilhelminastraat tegenover nummer 22.

Aansluitend doet OSV’95 mee met de Nationale Sportweek en is er een open lesweek van 17 t/m 22 september. Deze week kunt u eens kijken of meedoen bij een van de lessen. OSV’95 heeft een breed aanbod. Zo is er ouder- en kindgym voor de allerkleinsten, gevolgd door kleutergym of kleuterdans. Gymmen, turnen, springen en/of dansen. Wil je liever elke week een andere sport doen: kom dan bij sportmix.

Mensen met een beperking kunnen ook aankloppen bij de gymvereniging. Op maandag wordt er een uur ‘aangepast sporten’ gegeven. Het rooster met alle lessen en tijden is te vinden op staging2.osv95.info

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.