lifestylewinkel de olsterhof organiseert mini fair

Door de aankoop van een peperduur zogenaamd ‘Bernadette’-vest in Antwerpen, werd Karin Bijsterbosch aangezet tot het breien. Ze zocht op internet naar de juiste methode en patronen en heeft uiteindelijk met behulp van Youtube, haar eigen ‘Bernadette’ gebreid. Nu, inmiddels een aantal jaren later, heeft ze een mooi aanbod van truien en vesten en breidt ze in opdracht uw favoriete trui of vest.

Metaal
Begeleiders en cliënten van de antroposofische zorginstelling Overkempe laten met veel enthousiasme zien wat ze kunnen maken van metaal. Onder aanvoering van Kees (begeleider) wordt er twee dagen gehamerd, gezaagd, geveild en gemonteerd om tot mooie producten te komen. Vanzelfsprekend zijn deze werkstukken ook te koop.

Papierkunst
In 1997 raakte Riette Senff uit Olst geïnspireerd door papierkunstenaars in de Lebuïnuskerk in Deventer. Sinds die tijd heeft papier haar bezig gehouden en is zij zichzelf gaan ontwikkelen tot ‘papyriste’. Riette maakt zowel twee- als driedimensionaal werk, veelal schalen en bolvormen, maar ook kunstboekjes, reliëfs, collages en sieraden. Daarbij maakt ze gebruik van beendermeel- en houtlijm. Op zondag 2 september kunt u niet alleen de resultaten zien tijdens de Mini-fair, maar u zie haar ook aan het werk en kunt haar vragen stellen.

Live muziek
Op zaterdag treedt Men at home, een jazztrio uit de regio Apeldoorn, op. Zij weten als ervaren jazzmuzikanten op een stijlvolle manier de juiste sfeer te creëren door precies die muziek te spelen, die past onder de platanen bij de Olsterhof. Ze spelen stukken uit het jazz- en evergreengenre; swingend en stimulerend.

Zondag is het de muzikale goudsmid David Samson die magische klanken tovert uit zijn hangdrums. David trad niet alleen al vaker – met groot succes – bij ons op, maar speelde onder andere ook op North Sea Jazz, The Hague Jazz en trad bovendien op met prinses Laurentien en voor koningin Maxima.

Deze mini-fair vindt plaats in en om de Olsterhof in Olst. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u ook kijken op staging2.olsterhof.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.