lekker scheuren op de sukerbieten kartbaan

Voor de liefhebbers was er zaterdag karten op de ‘Sukerbiet Kartbaan’. Jong en oud maakte daar enthousiast gebruik van en racete naar hartenlust. De uitdaging: vol gas over het circuit om te proberen een snelle rondetijd neer te zetten.

Andere succesvolle activiteiten waren onder andere de survival en triatlon, het ringsteken, Olde Trekkertreffen en de Sukerbietentocht voor brommers en solexen. Ook de optredens van Mental Theo, Barking Bruce, Tricklebolt en anderen trokken veel bezoekers.

Voor uitslagen van de verschillende programmaonderdelen zie: staging2.sukerbietenfeest.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.