laatste editie van tones summerjam

Tone heeft een brede muzieksmaak en zal er traditiegetrouw verschillende genres muziek gespeeld worden. Variërend van house tot hiphop, van ska tot rock & roll. Er wordt geeïndigd met pompende beats om het laatste beetje energie uit je lichaam te laten dansen.

Line-up
Ook voor de laatste editie van Tone’s Summerjam hebben de organisatoren een spectaculaire line-up geregeld. Jebroer, Delikt, Pyrdox, Pinata, DJ Robert, B.E.F. Assault System, KD Soundsystem, The Dawn Brothers, New River Coalfield, Ruige Rita’s, Oost Wanted, Kaasverzamelaars DJ Set én DJ Hessel maken hun opwachting. Bovenstaande namen zijn nog niet alles. Want er zijn meerdere verrassingsacts geregeld.

Gratis entree
Ben je 45-plusser? En ‘heb je de goede verhalen gehoord, maar is het er helaas nog nooit van gekomen?’ Dit soort smoesjes heeft de organisatie al veel te vaak gehoord. Daarom hebben 45-plussers gratis entree tot 15.30! Tijdens de middag is er heerlijke relaxende muziek voor de oudere jongeren. De Ouwe Rockers (DJ Hennie en Robert), New River Coalfield en The Dawn Brothers (Rolling Stones, CCR) maken er een heerlijke middag van.

Meer informatie
De entreeprijs is 12,50 aan de deur. Extra informatie is te vinden op staging2.tonessummerjam.nl of op de Facebookpagina. 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.