kennismaken met muziek tijdens ronde van olst

De Ronde van Olst bestaat uit twaalf muzieklessen. Deze vinden allemaal plaats in het Holstohus. De eerste drie lessen worden gegeven door de Olster Harmonie en staan in het teken van harmonieorkestmuziek. De deelnemers maken kennis met de trompet, saxofoon en nog veel meer. Deze lessen zijn gepland op de woensdagen 19 en 26 september en 3 oktober (17.00-18.00 uur).

De tweede serie van drie lessen wordt gegeven door de Muziekschool en staat in het teken van de klassieke richting. Ook daarbij is er weer een keuze uit instrumenten, zoals de viool, gitaar en keyboard. Deze lessen zijn gepland op de woensdagen 10, 17 en 31 oktober (18.30-19.30 uur).
Dan volgen er drie lessen van de Slagwerkgroep, waar diverse slagwerkinstrumenten bespeeld worden. Die vinden plaats op de dinsdagen 6, 13 en 20 november (16.00-17.00 uur).

Tenslotte zijn er drie lessen met de popband van de Muziekschool. De deelnemers vormen samen een band en spelen op de instrumenten die daarbij horen. Die lessen zijn gepland op de maandagen 26 november en 3 en 10 december (18.30-19.30 uur). De Ronde van Olst wordt op woensdag 12 december afgesloten met een muzikaal feestje (17.00-18.00 uur).

De deelnemers hoeven van te voren niets te kunnen, maar gaan juist op zoek naar iets op het gebied van muziek dat zij leuk vinden. Ze krijgen muziekinstrumenten mee naar huis, zodat ze die thuis ook eens kunnen proberen. Deelname aan de Ronde van Olst (twaalf lessen en de muzikale afsluiting) kost in totaal 20 euro. Aanmelden (voor 15 september) en extra informatie via: olsterharmonie@gmail.com.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.