karmse welsum van start in tropische temperaturen

De Karmse begon vrijdag om 12.00 uur met de jaarlijkse trekkertrek. Na de succesvolle introductie een aantal jaar geleden blijven de belangstellenden, zowel publiek als deelnemers, toestromen. Vrijdagavond is er muziek van Kabaal uit Bathmen. Met hun credo ‘volle tenten en lege vaten’ brengen de mannen een breed repertoire van populaire feest- en rocknummers, van de Beatles tot Robbie Williams, van Rowwen Hèze tot U2 en ongeveer alles wat daartussen zit. 

Zaterdagochtend gaat het programma vanaf 8.00 uur verder met de jaarmarkt. Een drankje, een praatje, tussen de koopwaren snuffelen; het kan allemaal. De organisatoren zorgen ook voor een terras. Voor de jongsten is er Circus Knal, dat de kinderen verschillende trucs bijbrengt. Ook leuk om naar te kijken zijn de Shetlanderaanspanningen, vanaf 10.30 geven zij diverse demonstraties, zowel met enkelspan als met meerspan. De pittige paardjes worden door de menners behendig door een parcours gereden.

Zin in een hele andere tak van sport? Vanaf 11.00 uur start lekker het Welsums Darttoernooi voor koppels in de tent. Doe lekker mee door je van te voren als koppel op te geven, of geniet van het geconcentreerde spel in de tent. Traditiegetrouw trekt ’s avonds de optocht van kermiswagens langs. De kinderoptocht, muziek, oude brommers en een keur van wagens die door buurten of vriendengroepen gepresenteerd worden. Op zaterdagavond is er muziek van Super Sundays. Deze superstrakke band zorgt dan voor de kermis party. Feest mee met de grootste hits vanaf de jaren 90, bekende dance classics en golden evergreens.

Familiedag
De zondagmiddag staat in het teken van de hele familie. Duo Musa zorgt voor spanning en sensatie met luchtacrobatiek op acht meter hoogte. De voorstelling gaat over een Lollyfabriek waar met kunst en vliegwerk van alles opgelost moet worden. Wil je zelf wat actiever in de weer, ga dan doelschieten, ringsteken, bierpull- sjoelen. Hayfever speelt lekkere rock en roll op het kermisterras.

De laatste feestavond is voor de Perfect Showband. Een zeer dynamische, succesvolle band met hits van toen en de hedendaagse top 50. Bijzonder aan deze band is dat er altijd blazers bij aanwezig zijn. Het feestterrein is te vinden aan de Erveweg in Welsum. Voor meer informatie zie Facebook: welsumse karmse of staging2.welsumsekarmse.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.