Home / archiefcentraal / joseph oubelkas hoofdspreker op netwerkevent in raalte

joseph oubelkas hoofdspreker op netwerkevent in raalte

Joseph Oubelkas is de schrijver van het boek ‘400 brieven van mijn moeder’. Een verhaal over een ondenkbare nachtmerrie: onschuldig in de gevangenis. Joseph deelt op boeiende wijze over het harde leven in de verschillende Marokkaanse gevangenissen en hoe hij zijn woede en frustratie heeft leren omzetten in iets constructiefs en positiefs. Hij zoomt met zijn ervaringen in op mentale overlevingskracht en hoe wezenlijk dat is voor ondernemerschap.

Hoe ga je om met moeilijke situaties, hoe maak je er het beste van, waar leg je je focus? Thema’s als leiderschap, omgaan met verandering en omgaan met tegenslag komen aan bod. Leren relativeren en concluderen dat je áltijd een keuze hebt. Netwerkevent ‘Hoe onderneem jij morgen?’ wordt georganiseerd door de gemeente Raalte in samenwerking met alle ondernemersverenigingen in de gemeente Raalte. Het event is van 16.00 tot 22.00 uur inclusief drinken en een buffet.

Ondernemers uit de gemeente Raalte en Olst-Wijhe (ook ondernemers die geen lid zijn van een ondernemersvereniging), en alle ambtenaren van de gemeente Raalte die veel met ondernemers van doen hebben kunnen deelnemen. Leden en ambtenaren kunnen gratis hebben gratis toegang, niet leden betalen een eigen bijdrage van 50 euro.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.