jonge mantelzorgers op safari

Kinderen die zich zorgen maken zorgt of zorgen voor vader/moeder, broer of zus die ziek is of een beperking of verslaving heeft. Om andere kinderen/jongeren te leren kennen die hetzelfde ervaren, herkenning en erkenning vinden. Deze activiteit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Raalte.

Je bent Jonge mantelzorger als je je langer dan drie maanden zorgen maakt over iemand bij jou thuis, je aanpast en rekening moet houden met. Mantelzorgondersteuning Raalte ondersteunt de Jonge Mantelzorgers uit de gemeente Raalte.

Meer informatie of  opgeven? Dat kan via twee consulenten:
Lucia Wolters lwolters@evenmens.nl / 06-10346602
Of Dirk Dijkgraaf d.dijkgraaf@carinova.nl / 06-22033993

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.