Home / archiefcentraal / inloopavond over werkzaamheden wijhe

inloopavond over werkzaamheden wijhe

De provincie werkt op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen en fietspaden in Overijssel en voert onderhoudswerkzaamheden uit. Twee van deze wegen zijn de parallelrijbaan van de provinciale weg N337, gedeelte Wijhe-spoorwegovergang, en de fietspaden van de provinciale weg N756 Wijhe-Raalte.

De werkzaamheden bestaan uit het maaien en opruimen van bermen; het vervangen van asfaltlagen; het vervangen van bestrating en bermverharding; het aanbrengen van belijning en markeringen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van maandag 3 september tot en met vrijdag 30 november 2018. Tijdens de werkzaamheden worden de parallelrijbaan en de fietspaden afgesloten voor het verkeer. De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk voor informatie ook op www.bereikbaar.overijssel.nl.

Omleiding en bereikbaarheid
Het (brom)fietsverkeer op het fietspad van de N756 wordt ter hoogte van de wegwerkzaamheden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de hoofdrijbaan. Het verkeer op de parallelrijbaan van de N337 wordt omgeleid. De omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Aanwonenden blijven zoveel mogelijk bereikbaar. De aannemer maakt hierover afspraken met de betreffende bewoners.

 

Lees ook

Woningcorporaties regio Zwolle doen beroep op gemeenten: ‘Maak nieuwbouw mogelijk’

ZWOLLE – De negen woningcorporaties in de regio Zwolle doen een dringend beroep op gemeenten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.