inloopavond over werkzaamheden wijhe

De provincie werkt op vele plaatsen aan de verbetering van de wegen en fietspaden in Overijssel en voert onderhoudswerkzaamheden uit. Twee van deze wegen zijn de parallelrijbaan van de provinciale weg N337, gedeelte Wijhe-spoorwegovergang, en de fietspaden van de provinciale weg N756 Wijhe-Raalte.

De werkzaamheden bestaan uit het maaien en opruimen van bermen; het vervangen van asfaltlagen; het vervangen van bestrating en bermverharding; het aanbrengen van belijning en markeringen.

De werkzaamheden worden uitgevoerd in de periode van maandag 3 september tot en met vrijdag 30 november 2018. Tijdens de werkzaamheden worden de parallelrijbaan en de fietspaden afgesloten voor het verkeer. De exacte datum van uitvoering is afhankelijk van de weersomstandigheden. Kijk voor informatie ook op staging2.bereikbaar.overijssel.nl.

Omleiding en bereikbaarheid
Het (brom)fietsverkeer op het fietspad van de N756 wordt ter hoogte van de wegwerkzaamheden omgeleid via het fietspad aan de overzijde van de hoofdrijbaan. Het verkeer op de parallelrijbaan van de N337 wordt omgeleid. De omleidingen worden met borden aangegeven en er worden verkeersregelaars ingezet. Aanwonenden blijven zoveel mogelijk bereikbaar. De aannemer maakt hierover afspraken met de betreffende bewoners.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.