ilona bloeme presenteert tweede kinderboek

Daarmee gooit Bloeme het over een andere boeg. Haar eerste boek ‘Je leven was nog lang niet af’, handelde namelijk over de ziekte en de dood van haar vader. Met dat werk won zij de publieksprijs in de categorie ‘Gezondheid’ van Boekscout. De apenstreken van Loewie de leeuw’ handelt over Loewie de Leeuw, de koning van de jungle. Hij houdt van rennen en jagen. Aan zijn kleindochter Mila vertelt hij over zijn leven. Hoe komt hij aan de knak in zijn staart en hoe zit dat met die zeven rovers?

Bloeme tovert als beelddenker met een rijke fantasie haar gedachten graag om in levendige verhalen. Haar motto is dat bij zelfs de kleinste dingen die je in het dagelijkse leven ziet, meemaakt of hoort een (fantasierijk) verhaal te bedenken is. Het geïllustreerde boek is vijftig pagina’s dik, kost 14,99 euro en is hier te bestellen.