hov raalte heeft 320 nestkastenpakketjes in de aanbieding

Aangezien de Salland Natuur Fair ophoudt te bestaan, heeft HOV (Holenbroeders Onder Vogels) Raalte besloten die pakketjes te verkopen. Circa 280 nestkasten zijn geschikt voor alle vogels tot een grootte van een koolmees en ringmus. Daarnaast zijn er nog ongeveer veertig nestkastenpakketjes over die geschikt zijn voor halve holenbroeders.

Als verenigingen of stichtingen de pakketjes willen overnemen, dan kunnen die dat tijdens de Boerendag van Stöppelhaene op vrijdag 24 augustus kenbaar maken bij de stand van HOV Raalte. Alle nestkastenpakketjes zijn ‘opgeslagen’ in bananendozen en elk pakketje zit in een stoffenzak. HOV Raalte houdt zich ook bezig met de monitoring van circa 280 nestkasten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.