help mijn pensioendatum nadert en nu

Wat gaat er financieel veranderen? Wat moet er geregeld worden? Hoe ga ik mijn vrije tijd besteden? Maar ook de veranderende rol met je partner kan een uitdaging zijn, zowel in de relatie met elkaar als de rol in het huishouden. Zeker als je kostwinner bent, kan een pensioen een groot effect hebben op de relatie. Allerlei vragen die kunnen spelen als je aan het eind van je carrière staat. Met dit evenement hoopt De Welle mensen die tegen deze vragen aanlopen een helpende hand te bieden.

Tijdens de ‘Even bijpraten sessie’ belichten drie experts tijdens een interactief samenspel met de aanwezigen verschillende aspecten van pensioen. Hoe uw pensioen er financieel uit gaat zien, wordt grotendeels bepaald door de beslissingen die u vele jaren vóór uw pensioen heeft genomen. Ron Mulder van de Jong en Laan neemt dit financiële gedeelte voor zijn rekening. Hij zal tips en advies geven rondom de financiën bij pensioen. Maar ook op notarieel gebied zijn er zaken om rekening mee te houden. Notaris ter Braak geeft hierover meer informatie. Hetty Nijmeijer-Senkeldam van In-Tens Consultancy is als derde expert aanwezig om de aanwezigen in te lichten over alles op het persoonlijke, emotionele en relationele vlak. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen uit het publiek waar de experts inhoudelijk op reageren. Joke van Nijen treedt deze ochtend op als dagvoorzitter.

Tijdens het tweede gedeelte van de ochtend kunnen de bezoekers ideeën op doen bij de inspiratiemarkt achter in de tent. Hier presenteren diverse vrijwilligersorganisaties en verenigingen zich. Bij al deze organisaties staan de deuren open voor nieuwe aanwas en dit biedt de aanwezigen inspiratie over de mogelijkheden op het gebied van hobby’s en vrijwilligerswerk na hun pensioen. Om uiterlijk 12.00 uur is het evenement ten einde.

Mensen die graag aanwezig willen zijn, worden verzocht zich aan te melden bij Saskia Schreurs van Stichting De Welle via s.schreurs@stichtingdewelle.nl of 0548-638823. De deadline voor opgave is 27 augustus. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.