heerlijk zomeravondconcert bij landgoed de haere

Zigeunermuziek, jazz, licht klassiek, klezmer, tango, pop, eigen composities: het veelzijdige negenkoppige Lite brengt deze avond op virtuoze wijze een smeltkroes van stijlen. Hoogtepunt van het programma is de compositie die speciaal voor en door medewerkers van het jubilerende IJssellandschap is gemaakt. Deze verklankt IJssellandschap in muziek.

Voor de jongere muziekliefhebber is er ’s middags een workshop met acteur Eric Robillard waarin ze soundscapes maken en bodypercussie instuderen bij twee nummers van Lite. Uiteraard worden deze meteen dezelfde avond nog ten gehore gebracht. Neem een picknickmand en een kleedje of klapstoelen mee en kom vanaf 18.30 uur in het park picknicken. Het (buiten)concert start om 19.30 uur.

Workshop
Vanaf 16.00 uur kunnen kinderen deelnemen aan een gratis workshop (aanmelden noodzakelijk). Kinderen gaan met veel plezier samen muziek maken met bodypercussie en soundscapes. Bij bodypercussie zijn de handen, voeten, benen, borst en stem het instrument. Het samen klappen, stampen en zingen geeft een enorme kick en is ontzettend leuk.

Percussionist Eric Robillard is een geweldige workshopleider met veel ervaring. Educatie en presenteren zijn een belangrijk onderdeel van zijn leven. Naast het geven van workshops en clinics is Eric presentator van familieconcerten en grootschalige meedoe-concerten bij het Orkest van het Oosten en andere professionele orkesten.

Kaarten
Kaartjes voor het concert kosten 7,50 euro en de workshop is gratis. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. De gratis workshop en het zomeravondconcert worden mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van het creatieve fonds van de EU en gemeente Olst-Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.