Home / archiefcentraal / gratis inspiratietour door salland voor mensen met bouwplannen

gratis inspiratietour door salland voor mensen met bouwplannen

Tijdens Droomdag Salland neemt Jansen deelnemers bij de hand op weg naar hun toekomstige droomhuis. De ontwerper laat in de workshop zien wat prettig wonen is en wat er gebeurt als je traditionele denkbeelden over bouwen en wonen loslaat. Jansen: “Hoe realiseer je een droomhuis? Die vraag beantwoord ik in de workshop. Ik laat aan de hand van sprekende voorbeelden zien wat er gebeurt als je referentiekaders en traditionele denkbeelden over wonen loslaat.”

Duurzaamheid. Onderdeel van de workshop is een inspiratietour, waarbij ook het Duurzaamheid Inspiratie Centrum in Broekland wordt aangedaan. Jansen: “Duurzaamheid is voor iedereen die gaat bouwen een thema. Heel logisch, want duurzame huizen hebben doorgaans een prettig leefklimaat en zijn interessanter om in een later stadium door te verkopen. Sinds een paar maanden is het bovendien niet meer toegestaan om huizen aan te sluiten op gas, waardoor mensen die willen bouwen op zoek moeten naar alternatieven. Bij het Duurzaamheid Inspiratie Centrum laat ik de mensen zien wat er allemaal mogelijk is.”

De workshop vindt plaats op zaterdag 15 september van 10.00 tot 15.00 uur bij de studio van Marten Jansen aan de Laarhoeksweg 7 in Broekland. Meer informatie en inschrijven op http://www.droomdagsalland.nl.

Lees ook

Schuur aan Haarweg in Lemelerveld afgebrand

LEMELERVELD – Vanmiddag heeft een grote brand gewoed in een schuur aan de Haarweg in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.