Home / archiefcentraal / giant kniklader gestolen in dijkerhoek

giant kniklader gestolen in dijkerhoek

De dader(s) heeft/hebben de kniklader uit de stal weggenomen. De bijgeplaatste foto is de betreffende kniklader. Opvallend detail aan de kniklader is dat er een hydromotor op de arm gemonteerd is met een tractorband, dit om het voer in voergoten te krijgen.

Ben je getuige geweest van deze diefstal of heb je hier meer informatie over, met betrekking tot verdachte voertuigen rond genoemde tijdstippen, neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan natuurlijk ook via Meld Misdaad Anoniem, bereikbaar op 0800-7000.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.