Home / archiefcentraal / gerny huisman wint courgettewedstrijd

gerny huisman wint courgettewedstrijd

Het juiste gewicht van de courgette is geraden door Gerny Huisman uit Heino. Zij is de gelukkige winnaar van een mooi biologisch groentepakket samengesteld met groenten uit de tuinen van de leerlingen.

Het Schooltuinproject is een samenwerking tussen de basisschool De Gouden Emmer, Duurzaam Heino en Overesch ecologische landbouw. Tussen 1 maart en 1 september krijgen de leerlingen van groep 6, elke dinsdag les op de boerderij, in het telen van voedsel op de biologische manier. Ook ander boerderijwerk komt aan de orde zoals het werken in de stallen en veiligheid rondom landbouwmachines. 

Lees ook

‘Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers’

ZWOLLE – “Nog meer onzekerheid voor agrarische ondernemers en hun gezinnen”. Dat zegt Gert Harm …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.