fruschoppen tijdens wiejese diekdaegen

Gasten kunnen zich tegoed doen aan onder andere “Bradwurst, Kaiserschmarn, chocomel mit Sahne” en het onvermijdelijke “Weißbier vom Fass”. De feesttent is daarom ingericht in een Münchener Oktoberfest sfeer met aangeklede tafels en gezellige kraampjes waar deze lekkernijen af te halen zijn.

Vanzelfsprekend is Frühschoppen pas écht af met een typisch Beierse blaaskapel. In dit geval de 7-koppige formatie Strudel und Streifen. Zij zijn in staat om verschillende genres muziek in een Bayrisch / Tiroler sausje te gieten.

Aanschuiven bij dit evenement, dat om 11:30 zal starten, kan alleen met een geldig toegangsbewijs. Deze is verkrijgbaar bij de Wereldwinkel in de Langstraat voor 6 euro per kaartje. Frühschoppen kent echter een beperkt aantal tafels, dus wees er snel bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.