fotocursussen fotoandzo raalte weer van start

De cursus omvat theorie (inclusief cursusboek dat de deelnemers mogen houden) en praktijkopdrachten. Aan de orde komen onder andere het diafragma, de sluitersnelheid, scherpte/diepte, witbalans, belichtingscorrectie, nachtfotografie en compositie. Alles wordt in een rustig tempo uitgelegd en behandeld. Bij zowel de maandag- als de dinsdaggroep is er plaats voor maximaal twaalf cursisten. De lessen op maandag duren telkens van 19.30 tot 21.30 uur; die op dinsdag van 20.00 tot 22.00 uur. De deelnamekosten (zeven avonden van twee uur, inclusief cursusboek en koffie/thee) bedragen 150 euro. Opgave kan voor 4 september via info@foto-en-zo.nl, staging2.foto-en-zo.nl en tel. 0572-365020. Even langsgaan bij de winkel aan de Marktstraat 23a in Raalte is ook mogelijk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.