feestelijke jubileumeditie oudhollandse markt lemele

Het dorp was gevuld met 58 kramen. Behalve de traditionele oude ambachten waren er stands met woondecoratie, snuisterijen, lekkernijen enzovoorts. Voor de gezellige muzikale omlijsting zorgde koor De Bargzangers uit Lemele. Ondanks de tropische temperaturen wisten velen de sfeervolle markt te vinden.

Burgemeester Vroomen knipte samen met Henk Runherd, een van de originele oprichters, een lintje door en gaf daarmee het startschot voor vier Oudhollandse markten. Goochelaar Magic John voorzag de openingshandeling van een magisch tintje.

De volgende editie van de Oudhollandse markt is vandaag, woensdag 1 augustus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.