dieksiepop ondanks de hitte weer in trek

Foto: Annet van Raalten

Het festival op het terrein aan de Haarlerveldweg, even buiten het dorp, kenmerkt zich onder andere door ‘stevige’ muziek. Behalve het optreden van X Raiders konden de honderden bezoekers, onder de tropische weersomstandigheden, ook lekker losgaan tijdens puike optredens van onder andere de Belgische band Dirk, Razorblade Messiah (metal), Melonhead (alternatieve 90’s rock) en The Damned Few (stevige soulvolle bluesrock). Mr. Rockafeller zorgde voor de verdere muzikale invulling van de geslaagde dag. Dit jaar had de aankleding van het terrein wat extra aandacht gekregen.

Dieksiepop heeft inmiddels een eigen publiek opgebouwd. Jongeren uit Haarle, buurtdorpen en wijde omgeving, maar ook Haarlenaren die van Dieksiepop hun eigen bouwvakfeest maken.