culinaire streekmarkt in schalkhaar

De kraamhouders weten natuurlijk precies hoe hun producten zijn bereid. Ze kunnen je alles vertellen over herkomst, bereidingswijze en smaak van ambachtelijke producten. En in de winkel kun je lekkere koffie met taart of muffins krijgen.

De enthousiaste ondernemers op De Oorsprong maken de plek tot waar zij voor bedoeld is: een ontmoetingsplaats voor Salland waar biologische producten worden geteeld en ambachtelijke streekproducten worden gemaakt die je in de winkel kunt kopen, direct van de producent.

Ook kun je lid worden van de inkoopcoöperatie waar je elke week biologische producten kunt bestellen tegen zeer schappelijke prijzen. Je kunt kiezen uit meer dan driehonderd producten, zoals groenten, zuivel, kaas, eieren, brood, vlees en kruidenierswaren. De coöperatie wordt georganiseerd door vrijwilligers.

Zet de streekmarkt alvast in de agenda. Op 19 augustus, van 11.00 tot 17.00 op ‘De Oorsprong’ aan de Spanjaardsdijk 68 in Schalkhaar. De toegang en het parkeren is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.