burgemeester dadema bezoekt diamanten bruidspaar

Herman Harsmen en Brigitte Harmsen-Fromm vierden 10 juli hun 60-jarig huwelijk.Herman (81) en Brigitte (83) werden die dag bezocht door burgemeester Dadema. Brigitte is geboren in Ochtrup in Duitsland op 12 februari 1935 en Herman in Deventer op 12 juni 1937. Op 23 mei 1954 ontmoetten ze elkaar in Ochtrup.

In juni 1958 kwam Brigitte naar Nederland trouwde op 10 juli 1958 met Herman.
Na Herman zijn diensttijd in 1958 is hij gaan werken bij Salland Vleesbedrijf in Olst en is daar opgeklommen tot productie bedrijfsleider. In 1973 werd hij wegens ziekte helaas afgekeurd.

Brigitte werkte, toen ze in Ochtrup woonde, bij Laurens Textiel bedrijf en na haar trouwen bij Hunink Vleesbedrijf tot de geboorte van hun oudste zoon. Van 1974 tot en met 1992 werkte zij bij Duphar in Olst en met 57,5 jaar ging ze met vervroegd pensioen. Na zestien maanden in Deventer te hebben gewoond, verhuisden ze naar de Boskamp, daarna naar Olst en sinds 2003 wonen ze in Raalte. Herman en Brigitte hebben twee zoons, twee dochters, vier kleinzonen, twee kleindochters, een achterkleindochter en een achterkleinzoon.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.